Lavinovista yhtiönä

Lavinov lyhyesti

Lavinov on vuodesta 1991 asti toiminut perheyritys, joka on keskittynyt liiketoimintaan asuntojen ja kiinteistöjen parissa. Olemme rakentaneet uusia kiinteistöjä ja asuntoja sekä uudistaneet vanhoja. Samalla olemme harjoittaneet vuokraus-, osto- ja myyntiliiketoimintaa. Jokaiselta tiimin jäseneltä löytyy kokemusta taloyhtiön hallitustyöskentelystä, korjausrakentamisesta, vuokra- ja kiinteistövälityksestä, asiakaspalvelusta ja myynnistä.

Yhteystiedot

Laskutusosoite: Aleksanterinkatu 67 A 53 90120 Oulu

Y-tunnus: 0842555-6

Sähköpostiosoitteet: etunimi@lavinov.com

Tiimi

Paavo Männistö

Paavo
Hallituksen puheenjohtaja

Kauppateknikko Paavo Männistö toimii Lavinov Oy:n puheenjohtajana sekä useiden muiden yhtiöiden hallituksessa puheenjohtajana tai jäsenenä. Hän on pitkäaikainen yrittäjä, jolla on vuosikymmenien kokemus muun muassa rakentamisesta, rakennusalan vähittäiskaupasta ja autokaupasta. Paavo on myös toiminut useiden asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa puheenjohtajana.

Miina Männistö

Miina
Hallituksen jäsen

Ekonomi Miina Männistö toimii Lavinov Oy:n hallituksen jäsenenä sekä asunto- ja kiinteistökaupan asiantuntijana. Hän on toiminut vakuutus- ja finanssialalla monimuotoisissa tehtävissä vuodesta 2013. Miina on myös kiinteistö- ja vuokravälittäjä (LKV & LVV). Miina vastaa Pohjois-Suomen asuntokannasta.

Matti Männistö

Matti
Hallituksen jäsen

Ekonomi Matti Männistö toimii Lavinov Oy:n hallituksen jäsenenä. Hän on ohjelmisto- ja teknologia-alan ammattilainen ja ex-pokeriammattilainen. Matti keskittyy Lavinovin prosessien kehittämiseen ja liiketoiminnan skaalaamiseen. Matin ajatuksia voi lukea lisää englanniksi osoitteesta mattimannisto.com.